Jeg har forleden fået nogle ekstra timer på arbejdet, og jeg ved lige, hvad de ekstra penge skal bruges til. En gave til min fantastiske kæreste, som kommer hjem efter et ophold i USA. Hun har altid været vild med margueritsmykker, og det er i alle afskygninger, så jeg har ledt efter et smykke, som er marguerit og samtidig moderne.

Godt, jeg har søster

Jeg havde ledt forgæves, men heldigvis så har jeg en rigtig god søster, som igen kom og fik reddet mig, for hun havde navnet på en hjemmeside, hvor hun selv handlede, og der var ikke kun et godt udvalg, men også gode priser, og det var en side, som også gav de samme certifikater og garantier som din lokale guldsmed.

Jeg tog en rigtig god og grundig tur rundt på hjemmesiden, og så det store udvalg, de havde, og faldt pladask for et margueritarmbånd. Det var et armbånd, som kombinerede det klassiske margueritsmykke med et læderarmbånd i sort, som dannede en smuk kontrast til margueritsmykket i sølv.

Den perfekte gave

Jeg placerede en ordre og var noget nervøs for, om det ville komme frem, inden min kæreste kom hjem, men det var fuldstændig unødvendigt, for allerede efter nogle få arbejdsdage, så jeg fik det leveret – i rigtig god tid, inden hun kom hjem.

Jeg var meget benovet over, hvor stort et udvalg, de havde, og der var bestemt ikke noget at udsætte på prisen, for den pris, som de gav, var langt under det, jeg havde forventet, de ville tage for smykket. Men jeg brokker mig ikke over, at de vil give mig god service, smukke produkter og så gøre det til en pris, som er meget konkurrencedygtig. For som studerende er der ikke mange penge at smide rundt med, så den hjemmeside er bestemt et sted, hvor jeg også i fremtiden vil købe gaver.