Min kæreste er, som rigtig mange andre, helt vild med Daniel Wellingtons ure. Det helt enkle og meget diskrete design kombineret med tidløs elegance tiltaler rigtig mange mennesker, og jeg er da også selv lidt lun på herreurene, må jeg indrømme. Men for mig er det hende, der kommer i første række, og jeg var ikke i tvivl om, hvad hun skulle have til sin fødselsdag.

De ser ens ud, men de er meget forskellige

Det, de har til fælles, er, at de ikke er særligt høje. Det er med til at understrege det moderne og elegante ved disse ure, og så gør det også uret meget behageligt at have på. Desuden kan alle nemt skifte remmen selv, så ved at gøre det derhjemme får du reelt et helt nyt ur. Det er rigtig spændende at kunne skabe sit eget design ud fra så lidt.

Jeg havde derfor kun selve uret at gå mest op i, for det andet kunne ændres løbende og efter humør. Jeg valgte dog et smukt, gyldent ur med en lys urskive og med en matchende gylden meshlænke. For mig et rigtig smukt og feminint ur, som jeg vidste, min kæreste ville være helt vild med.

Jeg fandt det på nettet hos https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html, hvor det bare er lettere og mere praktisk at købe den slags. Det kom også rigtig hurtigt, og så kunne jeg glæde mig til, at hun lukkede det op.

Det var en gave, der var helt perfekt

Hun var ovenud lykkelig for det ur, og det kom på med det samme. Så ved man, at gaven er helt rigtig og bare perfekt. Jeg vidste godt, hun gerne ville have et, men det er rart, at farven, størrelsen og designet var det helt rigtige. Det har i hvert fald gjort mig endnu mere glad for at have givet hende det i gave.