Det eneste, jeg har fortrudt til vores bryllup, er, at vi ikke brugte en rigtig fotograf og fik taget et flot bryllupsbillede, der kunne hænge på væggen. Vi har mange gode billeder, der sagtens kan bruges, og som ser professionelle nok ud, men dette billede fortjener noget mere end det.

Det er et kommende billede på lærred

Jeg har set, at jeg på SUMOpix kan få mine billeder på lærred. Det gælder også mine egne billeder, og er jeg ikke tilfreds, kan jeg frit returnere det til dem. Jeg valgte nogle stykker ud og snakkede med dem om opløsning og størrelse, og flere af dem kunne jeg få, som jeg gerne ville have det.

Nu bliver det så en kollage med de fire bedste. De skal laves i samme størrelse, så de kan hænge ved siden af hinanden og fortælle historien om en fantastisk dag, aften og nat. SUMOpix mere end imponerede med resultatet. De flotteste billeder hænger nu i stuen.

Kunne ikke blive bedre

Jeg tror ikke, at en fotograf ville have kunnet gøre det bedre. Der er et billede fra kirken, et ude i naturen, et ved bordet og et fra brudevalsen. Det er en lille historie om mit drømmebryllup, der viser sig i de fire billeder, og det gør mig glad at kigge på dem hver eneste dag.

Jeg kan kun anbefale SUMOpix til dine billeder. De kommer til deres ret på en måde, når de kommer på lærred, som et billede i en ramme aldrig vil kunne nå. Det er små kunstværker, helt unikke billeder.

Samtidig kan du nemt få hjælp til at sikre, at de får den rette størrelse, og at de derfor perfekt vil passe til alle væggene i dit hjem. Det er rart, for de ved præcis, hvad der gør et billede ekstra smukt. Herfra får de i hvert fald topkarakter.