Jeg er ret handy, hvis jeg selv skal sige det, så det nye køkken har jeg valgt at sætte op selv. Det tager nok lidt længere tid, end hvis det var en professionel, men der er noget særligt over at kunne sige, at det har jeg lavet. Det eneste, jeg ikke vil røre ved, det er alt, der involverer VVS. Det er noget, jeg har meget stor respekt for, og det skal fungere perfekt. Det overlader jeg derfor til en, der er uddannet indenfor området. Som jeg så lige skulle finde.

En dygtig VVS’er hænger ikke på træerne

Min holdning til håndværkere er, at der er nogen derude, der virkelig er dygtige og kan deres kram. Men at der tilsvarende er nogen, der er knap så dygtige. Jeg ville selvfølgelig finde en, der tilhørte den første kategori, for den slags skal fungere perfekt i et køkken. Jeg havde styr på hvilken håndvask, jeg gerne ville have, og jeg havde savet bordpladen til. Selve blandingsbatteriet havde jeg også valgt. Så det skulle tilsluttes til både vand og afløb, og det samme skulle opvaskemaskinen. Jeg kunne lige så godt sikre det hele lev lavet af en professionel. Og måske skjule, at jeg ikke rigtig ved noget som helst om dette område.

Jeg fandt den bedste, der findes

Jeg fandt en blikkenslager på Amager. De kunne deres kram. Der kom en ud, og på ingen tid var alle rør, slanger med mere tilsluttet, som de skulle. Et par småting ved rørene blev skiftet, og det var det. Han fik det til at se så let ud, men jeg ved, at der er mere i det end bare det.

Jeg fik et køkken, der virker perfekt, og jeg fik god service og godt håndværk. Det var lige det, jeg gik efter, så tak for rigtig godt udført arbejde.