Der er kommet en større bølge af sunde tiltag, også for et firma i vores størrelse, og vi startede for et par år siden med at fjerne alle de forskellige snackmaskiner, som vi havde stående. Væk var alle de usunde poser med chips og sodavand, men til gengæld så kom der så mange gode forslag til, hvad vi kunne gøre for at få sundere mad i kantinen, og der var et forslag, som som vi valgte at løbe med. Der var nemlig to afdelinger som kom, uafhængigt af hinanden, med forslag om, at vi skulle have en frugtordning, hvor vi fik leveret frisk frugt en gang om ugen.

Vi undersøgte markedet grundigt og tog en beslutning, og den har vi bestemt ikke fortrudt, for det firma, som vi valgte, har givet os en udsøgt service, hvor de har været gode til at rådgive og vejlede os, så vi fik den frugtordning, som ville passe vores firma bedst.

De holder deres ord

Vi har desuden fundet ud af, at punktlighed er en dyd, som http://www.frugtcompagniet.dk/ sætter meget højt, for hver uge levere de vores frugt så præcist, at vi uden problemer ville kunne sætte vores ure efter dem.

Kvaliteten på den frugt, som vi får leveret, er et kapitel for sig selv, for ikke en eneste gang har vi fået leveret noget, som er dårligt, for gammelt eller ikke smager godt. Det er imponerende, og det er også med til at sikre ,vores medarbejdere stadig er meget glade for den ordning, hvilket de er gode til at fortælle os, at de er, så det er ikke bare noget, som vi gætter os til.

Vi har virkelig kun ros til overs for dem, som leverer vores frugt. De er kompetente, pålidelige og de gør det hele til en pris, som er langt under det, som vi troede kvalitet og service i den kaliber koster.