For mange år siden var jeg på et kursus hos en indianer, mens jeg læste i Canada, som lærte mig, at der er mange planter i naturen, som vi kan bruge som medicin og til at helbrede og fikse de mange små skavanker, som vi alle bliver ramt af med jævne mellemrum.

En af de planter, som jeg så efterfølgende har lært at bruge, har mange forskellige anvendelsesområder. Det er aloe vera. Den kan bruges både til at rense smårifter, dulme ved forbrændinger og til at drikke for at sikre, at du har en stabil tarmflora.

Derfor er det altid noget, som jeg har på lager, og jeg er så heldig, at jeg har fundet en online forretning, som sørger for, at jeg kan få alle de forskellige produkter, som jeg gerne vil have med aloe vera, for de har heldigvis et stort udvalg, og de er altid meget konkurrencedygtige med de priser, som de har sig.

En god forhandler

De adskiller sig på mange områder fra de andre, som forhandler de samme produkter, for de har et stort udvalg, og de har en kundeservice, som ved meget om de produkter, som de sælger, så du kan altid spørge dem til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om. Det er rart med en kundeservice, som faktisk mener service, og som gør, hvad de kan, for at kunden er glad og tilfreds.

Hver gang, jeg har bestilt aloe vera hos dem, har jeg fået meget mere end forventet, for ikke kun har de en god service, nej, de har også en udsøgt leveringsordning, hvor du allerede nogle få arbejdsdage senere kan hente det, som du har bestilt hos pakkeposten, hvis du da ikke er hjemme, når de kommer for at levere det.

Jeg handler ikke mit aloe vera andre steder, for jeg får ikke samme kvalitet til prisen og heller ikke samme service andre steder.