For mig er noget af det, der understreger en flot kjole eller nederdel, helt sikkert fodtøjet. Det skal være noget, der står perfekt til, og som understreger det feminine og elegante. Derfor skal jeg altid have mindst et par sorte støvler med forskellige højde på skaftet, for så er alle årstider og stilarter dækket ind.

Min nye favorit er Tamaris’ sko og støvler

Her får jeg den bedste kvalitet i form af ægte læder og godt håndværk. Desuden får jeg flot design og de mest moderne sko og støvler. Endeligt så er det bare sko og støvler, der er til at bo i. De er behagelige at have på hele dagen og aftenen med, og det viser bare for mig, hvor godt de er lavet.

Jeg finder efterhånden alle mine sko og støvler på nettet, for det er nemt at handle alle de lækre mærker her. Der er bestemt også hjemmesider, hvor jeg handler mere end andre, fordi der altid er de lækre mærker til gode priser, gode handelsbetingelser og hurtig levering.

På den måde er jeg også sikker på, at jeg altid har støvler og sko nok. Hvis det ellers på nogen måde er muligt at have nok af. Jeg har i hvert fald på denne måde sikret, at jeg efterhånden har nogle stykker at vælge imellem.

Mine nye favoritter

De er selvfølgelig sorte, som langt de fleste af mine støvler og sko er det. Dem her er med en hæl, der er lidt høj, men som samtidig er kraftig og derfor rigtig behagelig at have på i lang tid. Desuden har de fine, sorte snører hele vejen op, som gør dem endnu mere feminine.

De passer rigtig godt til nederdele og kjoler, og jeg holder rigtig meget af at bruge dem til lidt af det hele, simpelthen fordi de er så fine, at de skal vises frem.