Der er bare skønt sydpå. Det er ikke uden grund, at det altid har lokket os skandinaver til. Det er varmen og stemningen. Det hjertelige og den velkomst, man altid får. Der bare bliver endnu mere vild, når man kommer ned og oplever det hele indefra. Der er noget særligt over at kunne bruge sin ferie på at lære nye mennesker at kende. Det bliver så meget mere end oplevelse for livet end bare at se verdens store turistattraktioner, bygninger og kunst. For mig gør det i hvert fald. Mennesker er i sidste ende så meget mere spændende end ting.

Der, hvor jeg fandt det hele

Der er dem, der åbner deres hjem, deres kultur og deres arbejde for andre mennesker. Der er dem, der gerne giver en del af sig selv for andre, og jeg har den dybeste respekt for det. Det er samtidig lige mig, så jeg var ikke i tvivl om, at https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/ var lige den rette type af ferie for mig. Det er den perfekte kombination af afslapning og spændende oplevelser. Det er i hvert fald unikt, og nå ja, så er vejret nu en gang bedre sydpå, hvilket bestemt også trækker i den rigtige retning for mit vedkommende.

Toscana fra en ny vinkel

Jeg har været i Toscana før og andre steder i Italien, men jeg husker det slet ikke på samme måde som denne ferie. Det er en oplevelse som intet andet, jeg har prøvet, og jeg er helt sikker på, jeg vil af sted igen. Gerne helt det samme sted, for værterne er mennesker, jeg gerne vil se igen. Det er ikke bare et godt hotel, det er som et hjem, der bare ligger lidt langt væk. Men et sted, jeg ved, jeg kommer til at længes efter, især hvis jeg vælger at holde ferie et andet sted.