Som voksen har det en helt anden betydning, end det havde, da jeg var barn. Som barn var det slik og kage, der gjorde mig glad og sodavand i weekenderne og i ferien. Nu er det mit hjemmebryggede øl, der gør mig glad på helt samme måde. En sjov hobby, som jeg virkelig er blevet bidt af, og som smager, ligesom sodavanden gjorde som barn.

Det gælder om at have gode ingredienser

Nu er malt og humle ikke lige det, jeg kan plukke i egen have, og derfor skal jeg have det leveret udefra. Der er kun et sted, der leverer den kvalitet, jeg vil have, og hvor jeg får en kasse, hvor det hele er pakket perfekt. De kolde ting er stadig kolde og kan bruges direkte eller komme i mit eget køleskab, så der er altid styr på den slags derfra.

Det giver mig gode muligheder for at brygge løs. Noget, der betyder alt, når det kommer til bryg selv øl. Det er desuden sådan, at jeg kan sammensætte det hele selv eller købe en samlet pakke efter humør. Noget, jeg sætter pris på, for nogle gange føler jeg mig kreativ og nysgerrig, og andre gange foretrækker jeg at gå med livrem og seler.

Kvalitet kan smages

En anden god grund til at bruge dette firma er, at kvalitet kan smages. Prøv selv en standard overfor en mere speciel øl, og så ved du, hvad jeg taler om. Alle spørgsmål besvares af kundeservice. De har øl som passion, og de ved virkelig, hvad de snakker om. Jeg kan altid snakke smagsvarianter med mere med dem, og deres god råd til mine indkøb sikrer nogle rigtig gode smagsvarianter.

Det bedste er nu stadig resultatet, og det er grunden til, at jeg bliver ved med at brygge på livet løs. Det er til at gå til, og jeg nyder det.