Som flypassager er det træls at blive udsat for flyforsinkelser og flyaflysninger, hvad end du skal på en ferierejse eller forretningsrejse. Konsekvensen er ekstra ventetid i lufthavnen, og samtidig har du brugt penge på en billet, som du alligevel ikke kan bruge. Men der er til gengæld stor sandsynlighed for, at du har krav på økonomisk kompensation. Skyhelp.dk er et af de professionelle firmaer, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at få erstatning ved flyforsinkelse.

Effektiv sagsbehandling og billigt salær

Hos Skyhelp.dk er de specialiseret i at yde juridisk bistand til flypassagerer, som har haft en dårlig flyoplevelse. Firmaets ansatte har et stort og indgående kendskab til EU-ret, flypassagerers rettigheder, og de kender til alle de danske og internationale flyselskaber, så de er rigtig godt klædt på til at varetage sagsbehandlingen på dine vegne, i stedet for at du selv skal opsøge flyselskabet og kræve pengene tilbage. Du kan nemt oprette din sag på hjemmesiden, og så vil teamet hos Skyhelp.dk i løbet af 24 timer sende din sag videre til det pågældende flyselskab. Du betaler 20 % i salær, hvilket er billigt sammenlignet med andre lignende selskaber, der kræver 25 % i salær.

Vil du vide mere om dine rettigheder som flypassager?

Du er i absolut trygge hænder, når du vælger Skyhelp.dk til at føre din sag, men hvis du gerne vil have mere information om dine rettigheder som flypassager, så kan du læse mere hos Skyhelp.dk. Her står der bl.a., hvornår du har krav på økonomisk kompensation, og hvor stort beløbet ca. er, hvis der er tale om flyforsinkelse, aflysninger eller overbooking. Du kan dermed på forhånd udregne, hvor meget du ca. kan regne med at få udbetalt. Skyhelp.dk har en høj udbetalingsprocent, og de er meget effektive, så du kan se frem til hurtigst muligt at få udbetalt den økonomiske kompensation, du har krav på.