Danskerne er vilde med at rejse, men har man små børn, kan det af og til være lidt af en udfordring – særligt i lufthavnen. Heldigvis findes der løsninger herpå, så dine børn kan blive underholdt i den tid, hvor I står og venter i lufthavnen. På den måde kan du klare diverse praktiske ting uden også skulle bekymre dig om at trøste dit barn. Løsningen er de såkaldte Trunki kufferter fra Farmorsoutlet.dk. 

En for enhver smag

Der er mange gode grunde til at vælge en Trunki kuffert til dit barn. For det første findes de i alverdens forskellige design, så dit barn kan få en kuffert, der passer perfekt til hans eller hendes interesser.

Trunki kufferterne fås blandt andet i forskellige dyredesign, så dit barn kan få sit yndlingsdyr med på rejsen. Det er blandt andet muligt at få kufferten som en mariehøne, en dinosaur, en giraf, en tiger og mange andre. Hvis ikke dit barn er så meget til dyr, er det også muligt at få Trunki kufferter, der blandt andet har prinsessetema eller Bjørnen Paddington. Uanset hvad dit barn er vild med, kan du finde et design, der passer til dette.

En verden af leg

Foruden et sjovt design er Trunki kufferter både sjove og praktiske. Kufferterne er bygget således, at dit barn kan sidde på ryggen af dem, og så kan forældre eller søskende trække rundt med den lille. Ryggen er særligt udformet til dette, og alle kufferterne er udstyret med horn, der giver barnet noget at holde fast i til dette formål. Disse horn er også brugbare, når barnet selv gerne vil styre kufferten og skubbe den rundt i lufthavnen. Trunki kufferter byder på masser af sjov for børnene, og så er der masser af plads indvendigt til både legetøj og almindeligt tøj. Find din Trunki kuffert her.