Engang stod Århus i skyggen af København, men i dag er det næsten omvendt. Århus har aldrig været mere moderne, end det er lige nu. Derfor skal du også være tidlig ude, hvis du gerne vil holde dit bryllup i Århus.

Der findes rigtig mange muligheder for at afholde et bryllup i Århus, og det kan stadig være til et budget, hvor mange kan følge med. Århus er for eksempel også kendt for sine mange flotte parker. Hvis du gerne ville afholde et afslappet bryllup i afslappet omgivelser, og hvor I kan være ude i det fri, er botanisk have oplagt. Her er naturen helt fantastisk, og I kan selv medbringe mad, og måske endda lave forskellige aktiviteter sammen. Kort sagt – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Et mere traditionel bryllup  

I Århus findes der også mere traditionelle locationer. Der er mange muligheder for at leje lokaler rundt omkring i byen. Her skal du selvfølgelig også kigge på dit budget, og hvor gæster I regner med at invitere. Hvis I har nogle specielle ønsker, er det også en god ide, at være i god tid da der er stor efterspørgsel på lokaler inde i midtbyen. 

Herude kan det også være en stor fordel at tænke på mad, dekorationer osv, når du bestiller lokaler. Her er der også lokaler, som tilbyder at lave mad, stå for underholdning, musik og andre ydelser. Det kan være en stor fordel, hvis at du allerede ved, at det kan blive et stort projekt, som du kan have svært ved at overskue. Her kan de helt sikkert også hjælpe dig med at komme med ideer til, hvordan det bedst muligt kan lade sig at gøre. Så kan du nyde din aften helt uden at skulle tænke på noget. Turbinehallerne i Århus tilbyder det blandt andet, og du kan læse mere om det her https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/bryllup/