Jeg har altid fundet utroligt stor glæde ved læsning. Især historiske romaner, som har en skær af virkelighed over sig, har altid haft min ubetingede forkærlighed. Og så kan jeg godt lide at toppe op med non-fiktive historiebøger, som kan give mig et perspektiv på den roman, jeg læser. Lige for tiden er jeg i gang med en roman, som foregår i 1800 tallet og er centreret omkring familier, som levede i områderne omkring Als. Og selv om de fleste nok vil stille sig uforstående over for, hvordan dette på nogen måde kan være interessant for en kørende sælger i en større kommerciel virksomhed anno 2018, må jeg sige, at jeg er helt solgt.

Lydbøger – når du hele tiden er på farten

Netop min beskæftigelse som kørende sælger gør det svært at få tid til at fordybe sig i såvel skøn- som faglitterære værker. Når man endelig er hjemme, skal der være tid til familien og de hjemlige gøremål, samt rekreation i form af hobby og sport. Og derfor er jeg så utroligt glad for PolitikenBooks og deres store udvalg af lydbøger i høj kvalitet.

Med lydbøger kan jeg nemlig få adgang til mine elskede fortællinger, mens jeg er på farten. Jeg lytter til såvel romaner som historiebøger, mens jeg sidder i bilen på motorvejen mellem landsdelene. Jeg slapper af med en lydbøg, inden jeg lægger mig til at sove på hotellet. Og færgeturen til Jylland går som en leg, når jeg kan chille i loungen med mine støjreducerende hovedtelefoner – og en underholdende lydbog.

Lydbøger i topkvalitet fra PolitikenBooks

Med et abonnement på https://politikenbooks.dk/ har jeg adgang til alle de lydbøger, jeg ønsker. Jeg henter dem ned til min app og afspiller dem problemfrit derfra, uanset om jeg er i Danmark eller i udlandet. Så når jeg skal af sted på en salgsmission, er det bare at fylde telefonen op med lydbøger – og håbe på, at jeg en dag får lov at lægge vejen forbi Als!