Der er rigtig mange mennesker, der rigtig tit skifter deres møbler ud, fordi de hele tiden vil have noget, der er moderne og rammer tiden. Der er også den slags mennesker som jeg, der foretrækker det enkle og det, der også vil være smukt at se på om rigtig mange år. Det var dog ikke den slags møbler, jeg havde råd til som studerende, men nu kan jeg langsomt men sikkert skifte det hele ud med det, jeg skal have resten af livet, nemlig nordisk design.

Find de skjulte og ukendte klassikere på nettet

Samtidig er det gået op for mig, at der forsat er rigtig mange moderne, danske designere, der laver klassisk og holdbar møbelkunst. De laver ting, der står sammen med alle de klassikere, vi alle kender, og som har den stil, der bare bliver ved med at holde gennem årene.

Det var møbler som disse, jeg fandt ud af, jeg gerne ville have, efter at have læst på bloggen http://indret-bolig.dk om indretning og generel inspiration til hjemmet. Ja det ligger i navnet, og her finder du mange gode ideer til, hvordan du kan give dit hjem et særpræg, der fortæller alle, at det er dig, der bor her.

Indretning handler nemlig om mere end bare design, det handler om at vise, hvem du er som menneske, og hvad du er til. Det er her, du har din hule, din base, og det er her, du kan folde dig ud og være dig selv.

Vælg stilfulde ting, du kan lide

Det vigtigste budskab både på denne blog, men også fra mig, er, at du skal vælge med hjertet. Det er dig, der skal kigge på de møbler, og kan du sige til dig selv, at det her er dig, og at du gerne vil kigge på dem og bruge dem hver eneste dag, så vælger du helt rigtigt.

Er du i tvivl, så kig rundt på bloggen efter inspiration, for du kan lære rigtig meget, så når du køber ind næste gang, så bliver det med sikkerhed et rigtig godt og velovervejet køb, som du bliver rigtig glad for.

Jeg har i hvert fald ikke fortrudt det lille stuebord, jeg har købt hos Completliving, og fordelen er, at det er perfekt som stuebord i min lejlighed, og flytter jeg en dag til noget større, så bliver det perfekt som endebord ved sofaen. Det er et møbel med muligheder, og jeg nyder at have det stående.