Der skulle helt nyt udstyr til, fandt jeg ud af, efter jeg tog en hurtig status på alt det gamle campingudstyr, som jeg havde brugt, da jeg tog ungerne med ud og sove i skoven. Nu skulle vi afsted med børnebørnene, og det krævede, at der kom nyt udstyr til turen, så vi måtte i gang med at lede, inden turen gik til Nordkap.

Der er sket meget

Jeg tog sammen med den ældste af mine drenge en tur rundt til forskellige centre, men de priser og det udvalg, som de forskellige forretninger havde, var ikke noget for os, så vi gik i gang med at lede på nettet, og det gav os gevinst med det samme. For vi havde fået navnet på https://xtragrej.dk/, som ville kunne give os alt det, som vi stod og mangelede til turen, og efter et hurtigt kig ind, så kunne vi let se, at der var alt, vi skulle bruge, og til priser, som vi kunne betale.

Stor hjælp

Jeg ringede med det samme til deres kundeservice, for jeg skulle have noget hjælp til at finde alt det, som vi skulle bruge, og der fik jeg så en overraskelse, for det var den bedste service jeg nogensinde har fået. Ikke kun var de meget professionelle og sobre i deres rådgivning, men de pressede ikke på for at få et mersalg, nej de gav gode råd, og de hjalp mig hurtigt med at finde det, jeg skulle bruge.

Jeg fik placeret min ordre, og så var der kun tilbage at vente, men ventetiden var nu ikke lang, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom det, som vi skulle bruge. Ny trankia, soveposer og underlag, alt sammen noget, som ville blive essentielt for turen, og det var alt sammen i en rigtig god kvalitet, så nu var der kun at se frem til turen med børn og børnebørn.