Ømme og hævede fødder er en del af min hverdag. Jeg har ikke fødder, der kan klare meget, og de lider ofte rigtig meget. Det kræver noget helt særligt at have sko på i længere tid af gangen, og min fritid bruges meget med benene oppe og i svalende fodbade. Nej det er på ingen måde rart, og det er næsten umuligt at gøre noget ved det. Desværre.

Men der er sko, der kan afhjælp rigtig meget

Hvis man som jeg bor ude på landet, så er der langt til skoforretninger, der har praktisk og sundt fodtøj. Det skal planlægges nøje, når jeg skal hve nye sko, og der skal afsættes penge ikke kun til skoene, men også til selve turen. Det har længe irriteret mig, for jeg føler mig snydt, når andre enten bare kan gå i det, de gerne vil, eller har let adgang til alt det gode til fødderne.

Men der er gode muligheder selv for mig, og det er ved at købe mine sko på nettet. Det er de bedste sko, jeg har ejet, jeg skal ikke på en længere og opslidende tur, der koster formuer, og jeg får rigtig meget fodtøj for få penge. Det er for mig en perfekt løsning.

Sko der holder mig kørende hele dagen

Jeg har fundet en hjemmeside, der fører et mærke, der hedder Arcopedico. Det er sko, der kan det hele, når ens fødder har brug for noget særligt, og de virker perfekt for mig. Der er ikke længere de trætte og lidende fødder, jeg har haft tidligere, og jeg kan nu deltage mere aktivt i det meste.

Jeg kan også holde ud at have dem på hele dagen, og det er noget helt nyt for mig. Jeg forkæler stadig mig selv med fodbade og benene oppe, men nu er det mest for hyggens skyld og ikke nødvendighed.