Regnskoven er verdens største, enkelte økosystem. Det er der, hvor over 25 procent af verdens dyre- og planteliv eksisterer, men vi skover så meget til landbrug og vestens overforbrug af trævarer fra de ædle træer, som har været mange hundrede år om at gro til en størrelse, hvor de kan fældes, at det er farligt.

Vi kan ikke gro nye træer i samme hastighed, som vi lige nu skover regnskoven til møbler og brugskunst, så vi er nødt til at tage andre initiativer, og vi er så heldige, at vi for et par år siden fandt en helt fantastisk forening, som blandt andet sikrer, at du kan købe et stykke af regnskoven og være med til at bevare den, så de lokale ikke skover det til landbrug eller internationale firmaer til møbler eller noget tredje.

Sikkerhed for fremtiden

Denne organisation er passioneret for at sikre, at regnskoven kommer til at bestå, og de er meget initiativrige, når det gælder løsninger, som skal sikre regnskovens overlevelse.

Deres store og velassorterede webshop har mange ting, som er med til at støtte den gode sag. Det er plakater af de dyr og planter, som residerer i regnskoven, og der er produkter, som er produceret af råvarer, som er bæredygtige fra regnskoven, for at sikre, der kommer penge nok ind til at redde regnskoven og de mange dyr, mennesker, planter og den gamle historie, som er gemt i den sjæl, regnskoven har.

De medarbejdere, som er i organisationen, er alle vidende om det, som de beskæftiger sig med, og de er klar til at hjælpe dig, så du kan hjælpe dem med at redde regnskoven. Det behøver ikke at koste en formue, men mange bække små er som bekendt det, som gør en stor å.

De står klar med svar på alle dine spørgsmål, og de har er altid et svar klar, ellers så undersøger de det og vender tilbage, så du ikke kommer til at mangle fyldestgørende svar, inden du vælger at støtte den gode sag, som vi gør i vores familie.