Først det indvendige, og så det udvendige. En have kan vente, men jeg må indrømme, jeg har være utålmodig på den front. Men nu er det endelig tid til løg, frø, nyttehave, højbedsmuld, bede og alt det andet, jeg har glædet mig til som hus- og dermed haveejer. Det er mere end bare en græsplæne for mig, det skal være smukt. Der skal være plads til det hele, for ungerne skal kunne lege på livet løs også, men prydhave, det vil jeg nu en gang have. Men jeg har ikke tålmodighed til at køre rundt efter det hele.

Planter med mere på nettet

Jeg valgte derfor at kigge efter det, jeg gerne ville have, online. Meget lettere, og der er et rigtig spændende udvalg af planter og alt andet, jeg skulle bruge. Og på den måde, så ville jeg kunne få det hele bragt til døren samtidig. Det var lige noget for mig. Jeg fik bestilt det hele, og så gjorde jeg klar til havearbejdet. Ja det er lidt hårdt arbejde, men det er dejligt arbejde. Jeg glæder mig til resultaterne. Nogle ting skal plantes på forskellige tidspunkter, men jeg har prøvet at planlægge det sådan, at jeg har blomster fra tidsligt forår til sent efterår.

Lækker muld

Desuden er der ikke noget mere lækkert end at begrave hænderne i fuldfed muld. Den mørke farve og duften. Jeg har virkelig nydt alt det arbejde på helt samme måde som resultaterne, der er kommet ud af det. Nu skal jeg samle frø og finde nye ting at plante. Det er min måde at koble af på, og jeg nyder hvert eneste sekund. Det er sundt med en god hobby, og denne er en helt fantastisk en af slagsen. Den kan anbefales, og det samme kan det at få det hele på nettet billigere.