Overvejer du at finde et alternativ til morgenkaffen? Et sundt alternativ, der rent faktisk gør noget godt for din krop? Så er rooibos te et rigtig godt bud, da den er proppet med gode vitaminer og antioxidanter – og du vil derfor opleve nogle positive effekter ved at drikke rooibos te frem for den koffeinholdige kaffe. 

En værdifuld te for vores sundhed

Rooibos te bliver også kaldt rød te, Honeybush og Rooibush. Den stammer fra en buskligende plante i Sydafrika, hvor den bliver anset som en værdifuld te, der kan behandle en række sygdomme og medicinske tilstande. Teen er kun blevet handlet med i omkring 100 år, men den har allerede opnået en anerkendt status i forhold til vores sundhed og velvære. 

Rooibos te – i virkeligheden slet ikke en te

Rooibos er dog i virkeligheden ikke te, da den ikke stammer fra den klassiske tebusk Camelia Sinensis, men i stedet planten Aspalathus Linearis, hvor man bruger nålene til at lave teen. Vi kalder det dog stadig te for nemhedens skyld. 

Nålene fra planten har en mild og sød smag, som er meget karakteristisk for Rooibos. Man tilsætter dog ofte aromaer, som matcher den karakteristiske smag. Hos Carstensens Tehandel kan du finde et stort udvalg af den skønne Rooibos te, hvor du kan finde udgaver med smag af havtorn, marcipan, jordbær, ingefær og mange flere. Du kan også finde en udgave, der hedder Hole In One, som er deres absolut mest populære udgave, hvor du får en blanding med jordbær, kiwi, appelsin, æble, citrongræs og lakridsrod. 

Klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i det skønne udvalg af Rooibos te. Der findes med garanti en udgave, der vil falde i din smag og matche dine behov. Du er altid sikret god kvalitet og nydelse, når du bestiller din te hos Carstensens Tehandel.