Grøn te er mange forskellige ting, for der findes rigtig mange slags grøn te. Mange forbinder grøn te med noget, der er bittert og ikke smager godt, men rigtig grøn te smager ikke sådan. Prøv en bedre te og så vand, der ikke er helt så varmt, så er det en helt anden drik, du kommer til at få. Noget, der smager så meget bedre, at det kan omvende selv den mest forhærdede.

Med citrus eller med bær

En rigtig god, grøn kop te kan nydes, som den er. Den behøver ingenting, men er du til sukker, honning eller mælk, så er det ingen hindring. Men grøn te kan være meget mere end det. Det kan også være det fine, grønne matchapulver, der skal piskes, og som giver en fantastisk grøn farve og en helt speciel smag, der skal opleves frem for beskrives.

Jeg kan personligt rigtig godt lide min med en snert af citrus af en eller anden art. Eller med en snert af bær. En diskret undertone, der udfordrer smagsløgene, og som giver lidt ekstra pift til en i forvejen helt fantastisk drik. Endda økologisk, som jeg bare bliver endnu mere glad for.

Prøv den bedste te

Te er blevet hverdagseje, selv i en ellers kaffedrikkende nation, og det glæder mig, at det er noget, mange drikker ind imellem. Jeg har altid selv været vild med det, men kun hvis kvaliteten er god. For mig er te bedst fra en tehandel, og det gælder både grøn te og alle de andre typer. Der kan virkelig smages forskel, og det nyder jeg.

God te skal nydes, og det gør jeg med dem, jeg køber herfra. Det er god smag, god pris og hurtig levering. Samtidig er det med en kundeservice, der ved alt om te, så det er bare at spørge.