Vi er lige flyttet fra lejlighed til hus, og vi er enige, min kone og jeg, om at vi skal passe ekstra godt på, for huse er noget mere udsatte for indbrud end den 5. sals-lejlighed, som vi kommer fra, så vi skulle have både en alarm, og vi skulle også have overvågning.

Alting koster – også sikkerhed

Men en ting, vi har måtte sande, er, at selvom vi har to gode uddannelser, og vi har gode jobs, så er der meget langt vej til, at vi bare kan købe løs, for det er dyrt at købe hus i Brønshøj i udkanten af København.

Vi var derfor nødt til at finde et sted, som kunne give os muligheden for at få det, vi skulle bruge til overvågning, for det var ikke noget, som vi ville undvære. Derfor søgte vi løs på nettet, og der var et sted, der var så meget billigere end alle de andre. Først tænkte jeg, det måtte være en fake side, men der var en grund til, at det var så gode priser. For her fik du kun udstyret og skulle derfor sætte det op selv.

Så var jeg tryg igen. Og at få overvågning billigt, det var lige os. Derfor bestilte vi det, vi gerne ville have, og jeg så faktisk frem til alt det, jeg selv kunne rode med i det nye hjem.

Tydelige billeder

Kvaliteten er virkelig god på de kameraer. Jeg er rigtig imponeret over det hele, må jeg indrømme. Så jeg testede kameraerne af, så de tydelige billeder, og så satte jeg dem op. Ja, det tog lidt tid, men det var ikke galt, synes jeg. Resultatet er lige det, vi gik efter, så jeg er rigtig tilfreds med kvaliteten og den store besparelse, vi fik ved at handle vores overvågning det helt rigtige sted.