Der er sikkert alt for mange af os, der ikke får spist varieret nok, og som derfor ikke får alle de vitaminer og mineraler, som vores krop har brug for. Nogle husker at få et tilskud, men det er ikke alle, og heller ikke alle, der husker det hver eneste dag. Det er bare en af de mange gode grunde til, at vi har fået en frugtordning på arbejdet. Der er faktisk kun gode grunde til det, for sundhed pakket ind i noget lækkert, det glider lettere ned hos alle.

Frisk frugt hver eneste gang

Frisk frugt har den fordel, at det bliver spist. Det er bare så lækkert, at det næsten er umulig at holde fingrene væk fra det. Og vores levering af frugt er altid så frisk, at den forsvinder som dug for solen. Vitaminer og andet godt, der bliver spist af en masse glade medarbejdere. Selvfølgelig gør frugt det ikke alene, men for rigtig mange bliver det et skridt i den rigtige retning, som de så fører videre i andet også.

Det er jeg mere en glad for at hjælpe til med, og jeg er selv blevet lige så glad for den ordning. Det hjælper bestemt også må jeg sige, men havde det kun været de ansatte, så var jeg fortsat alligevel. Prisen er nemlig meget lav, især når jeg tænker på, hvad vi får for pengene, og glæden er meget stor.

Vi får nu frugt to gange om ugen, for det viste sig hurtigt, at en gang ikke var nok. Tirsdage og torsdage bliver det leveret til os, og de er altid præcise. Det er jeg ret imponeret over, for vi er på ingen måde deres eneste kunder, men jeg føler, at vi er det, for vi får en service hver eneste gang, som var vi royale.